cseppgyerek

A Van Helyed Alapítvány modellprogramjának blogja.

Az alapítvány várja és köszönettel fogadja támogatásukat.

A blogról bővebben itt olvashat.

Ezen az oldalon nem lehet kommentelni. Ha kérdése, véleménye van, kérjük, írjon a vanhelyed@gmail.com címre.

Beszámolók, jelentések

Facebook

Keress minket a Facebookon is!

 

2012.06.12. 06:37 itipeti

Egy nyári emlék

Címkék: alkotótábor videoklipp hétesi modellprogram 2011.

"A Litera csapata augusztus 24-én az ózdi Hétes telepen, a Bódis Kriszta által szervezett alkotótáborban járt. Volt írók-gyerekek közötti focibajnokság, közös főzés, éneklés és felolvasás, versek, mesék és rögtönzött színházi előadás. Az ott töltött napunkról nézzék meg Valuska Gábor videóját."
(A Litera Hétesen)

 

A nyári emléket egy téli követte. Így számoltak be róla:
"A Litera Egy világnézeti klub címen havi egy alkalommal nyílt szerkesztőségi üléseket tart, melyeken betekintést engedünk műhelymunkánkba, és fontos, minket és a közvéleményt foglalkoztató irodalmi, kulturális és a sajtót érintő kérdéseket bocsátunk vitára. 

A Litera csapata nyáron, augusztus 24-én Hétesen járt, ahol betekinthetett az alkotótábor munkájába. A mostani decemberi találkozón viszonozzuk a meghívást. Egyrészt Mikulás- és karácsonyi ajándéknak szánjuk a műhely résztvevőinek, másrészt szeretnénk, ha minél többen megismernék a Hétesen folyó munkát és magát a példa értékű modellprogramot! 

VENDÉGEINK a Valovi rap c. filmből is jól ismert: Váradi Rajmund Körte, Seres Regina, Seres Attila Busman, Dömötör Kristóf, Váradi Gergely Fogas, Matovics Erik Mató, Berki Pál Kopi, Radics Márk Májki, Bódis Kriszta programvezető, Hajdú Gergő szociális munkás és az önkéntesek"
 
Az est persze jó alkalom volt, hogy barátainkkal újra megnézzük a médiaműhely termésének színe javát és hogy a közönség megismerkedjen a hétesiekkel, Hétes mindennapos küzdelmeivel és sikereivel, az Alkotásközpontú modellprogram múltjával és jelenével.
 

komment

süti beállítások módosítása