cseppgyerek

A Van Helyed Alapítvány modellprogramjának blogja.

Az alapítvány várja és köszönettel fogadja támogatásukat.

A blogról bővebben itt olvashat.

Ezen az oldalon nem lehet kommentelni. Ha kérdése, véleménye van, kérjük, írjon a vanhelyed@gmail.com címre.

Beszámolók, jelentések

Facebook

Keress minket a Facebookon is!

 

2012.08.26. 15:30 smalladam

A hétesi Megasztár

A Hétes-telep közepén, szombat este Megasztár volt, ahol három kategóriában versenyeztek a helyiek. Egyéni tánc kategóriában megosztott első helyezett lett Berki Emese és Ivó, az éneklésben Körte és Májki, csoportos táncban pedig a breaktáncos fiúk. A nyereményt vasárnap délután kaphatják meg a győztesek. Összesen körülbelül 30-35 gyerek lépett fel és még Bódis Kriszta is. Szerintem mindenki tetszett a közönségnek. Összesen 100-150 ember látta a műsort. És szerintem nem mindig volt igazságos a zsűri.

kubu.jpg

Közben volt a falfestés is, a fürdőház falát festettük le minden féle színnel. Nem csak a gyerekek festettek, hanem még felnőttek is. Az egyik felnőtt festette a kék színű delfint, festettünk sárkányt is, hullócsillagot, szigetet, bálnát. Úgy volt, hogy mindenki kapott egy területet és csak abban a körben lehetett festeni. Mindenki kapott egy ecsetet és mindenki elkezdte a területét festeni.

A Megasztár után jött egy koncert, Cseh Andris bandája zenélt. És voltak mindenféle hangszerek, gitár, dob, sámándob. A helyiek közül a Paja állt be dobosnak.

fal.jpg

Írta: Pongó Ádám

komment

süti beállítások módosítása