cseppgyerek

A Van Helyed Alapítvány modellprogramjának blogja.

Az alapítvány várja és köszönettel fogadja támogatásukat.

A blogról bővebben itt olvashat.

Ezen az oldalon nem lehet kommentelni. Ha kérdése, véleménye van, kérjük, írjon a vanhelyed@gmail.com címre.

Beszámolók, jelentések

Facebook

Keress minket a Facebookon is!

 

2009.10.14. 19:20 cseppgyerek admin

Anita: Elment a nyúl a bálba

Címkék: önkéntes üzenet alkotótábor

 

Bercsényi Anita vagyok (avagy a Nyúl a bálban), szülésznő hallgató, és egészen hirtelen csöppentem egy éve Hétesre. Tavaly a sport csoportnak voltam a tagja, körjátékok, szaladgálás, pihenésképp kézműves foglalkozások keretében, rajzoltunk és gyöngyöt fűztünk. Idén a kézműves csoportban voltam, Évával együtt. Rengeteg rejtett kreativitás van mindenkiben, és ez évről évre egyre jobban látható, mindig van valaki, aki megmutatja egy új oldalát.

Kedves Laura, Roxi, Tamás, Annamari, Szinti, Dia, Liza, Yoda, Ádám, Márió, Dani, Hamis, Attila, Kati és minden hétesi!

Köszönöm, a második boldog egy hetet is. Imádom, hogy ennyire vidámak vagytok, hogy mindig jön egy cseppgyerek, aki rám mosolyog és átölel. Örömmel gondolok minden egyes hétesi sétára és a beszélgetésekre. A mosolygós pókemberekre és pillangókra. Az összecsomagolt és feladott kis „csomagokra”.

Katinak külön köszönet a táncverseny miatt. Ami remekül sikerült és csodaszép táncokat láthattunk, kár, hogy mindenkinek csak 2 perce volt a zsűri előtt.

Egy évre előre semmit nem tudni, de remélem, úgy, mint idén, jövőre újra találkozunk, és megint meglepjük egymást egy boldog héttel!

Ölellek titeket:

Anita

kézbesítve: '09.10.13.

komment

süti beállítások módosítása