cseppgyerek

A Van Helyed Alapítvány modellprogramjának blogja.

Az alapítvány várja és köszönettel fogadja támogatásukat.

A blogról bővebben itt olvashat.

Ezen az oldalon nem lehet kommentelni. Ha kérdése, véleménye van, kérjük, írjon a vanhelyed@gmail.com címre.

Beszámolók, jelentések

Facebook

Keress minket a Facebookon is!

 

2012.08.24. 19:04 smalladam

Hétesi kézbe került az Ózdi Városi Tévé

Pénteken délelőtt az Ózdi Városi Tévé eljött riportot készíteni a Hétesbe. Az itt forgatott műsornak mi voltunk a riporterei. Arról kérdeztük Lizát, aki hastáncos lány, hogy milyen hastáncosnak lenni. És arról is készítettünk riportot, hogy kik építették a mosodát és fürdőházat, kinek a terve volt, kik használják.

Először a hastáncos Lizát interjúvoltuk meg. Kérdeztük tőle, hogy mikor fognak még fellépni Hétesben. Úgy válaszolt, hogy ő még nem tudja. De azt mondta, hogy fel fognak még lépni, csak nem Hétesben. Kérdeztük, hogy hívják a hastáncosok vezetőjét. Az volt a neve, hogy Rita.

1IMG_1800_1.jpg

A médiacsoport

Mikor mentünk volna riportot készíteni a fürdőházba, akkor a gondnok Ilonék bezárkóztak a fürdőszobába, és nem akarták kinyitni, hogy riportot készítsenek velük, mert féltek, hogy benne lesznek az ózdi tévében. Utána a Rokkos rábeszélte őket, hogy jöjjenek ki, és elkezdtük a riportot.

A fürdőháznál azt kérdeztük Ilontól, hogy milyen neki ott dolgozni, szereti-e ezt a munkát, és hogy mikor van váltás a másik gondnokkal. Azt is kérdeztük, hogy kik jönnek a fürdőházba zuhanyozni, és milyen gyakran használják. Röviden, de tömören válaszolt a kérdéseinkre.

Azt is megkérdeztük, hogy kik építették a fürdőházat. Hajdu „Rokkos” Gergő, az alapítvány munkatársa elmondta, hogy Tolna megyéből jött egy cég, aki segített felépíteni az épületet.

Az ózdi tévé stábja segítőkész volt. Megmutatták, hogy kell használni a mikrofont, miket kell kérdezni. Elmondták az öt alapkérdést: ki, miért, hogyan, mikor, hol.

A riport után kijöttünk a fürdőház elé, ahol azt kérdezték, hogy hol szeretnénk lakni, hogy ha nagyok leszünk és gazdagok. Úgy válaszoltunk, hogy Magyarországon belül, és ha gazdagok lennénk, vinnénk magunkkal a családot is.

A tévé riporterei voltak, és a cikket írták: Pongó Zoltán és Pongó Krisztián

komment

süti beállítások módosítása